Rosii coapte umplute cu branza

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2016 | 2503 vizualizari

 

O idee de aperitiv foarte gustos. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/rosii-coapte-umplute-cu-branza/

 

INGREDIENTE


    • 7 rosii
    • 300 g branza de vaci tare
    • 70 g cascaval
    • patrunjel
    • sare
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii coapte umplute cu branza:

Rosiile le taiem de capacele ( pe care nu le aruncam ca le vom folosi ca si capacele pentru rosii) le scobim si le lasam cu gura in jos la scurs pentru 10-15 minute.

Branza o dam pe razatoarea mare adaugam patrunjelul tocat marunt si aprox. jumatate din miezul rosiilor scobite.

Umplem rosiile cu ceasta compozitie, punem deasupra cascaval ras si dam la cuptor pentru 20 de minute.

Adaugam capacele rosiilor si mai lasam 10 minute la cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si usturoi, ii va da un gust foarte bun.

2

Daca aveti marar in loc de patrunjel, vor fi si mai aromate

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Galuste de dovlecei si branza la ceaun